Ga naar de inhoud

Onze projecten

Dichter werken bij huis

Met Bepasin brachten we een infobrochure ‘dichter werken bij huis’ uit met vacatures van onze leden. Deze werd gedrukt op 50 000 exemplaren en via Bpost huis aan huis bezorgd in Sint-Niklaas, Hamme en Temse.

Unieke nummering in de bedrijvenparken

In juni werd er gestart met de uitrol van de nieuwe nummering van de industrieparken, gelegen op grondgebied Sint-Niklaas en Temse.  Elk bedrijf krijgt een unieke nummer.  Het dient om de navigatie naar bedrijven te vereenvoudigen.  Meer info op www.eenuitdevijfduizend.be 

Bepasin werkt mee aan speed-you-up

Jongeren werken in ‘ondernemingshubs’ in kleine groepen aan een eigen ondernemingsidee dat tegemoet komt aan noden in hun eigenbuurt.  Zo wordt zowel de motivatie als ondernemingsvaardigheden aangescherpt.  Bepasin ondersteunt dit project mee, samen met Stad Sint-Niklaas.

Groepsaankoop Consortiumbewaking

Groepsaankoop voor het bewaken van de bedrijvenparken voor de aangesloten leden elke nacht tussen 22 u en 06 u.  Deze dienst wordt uitgevoerd door
T & D Security.  Omvat controlerondes, rapportage en meldkamer verbonden met T&D.

Loopbaanbos Puitvoet

‘Loopbaan Stadsbos Puitvoet’ geopend: nieuw wandel- en loopparcours met focus op werknemers van omliggende bedrijvenparken.  Kwam in stand door de samenwerking van Sport Vlaanderen, Stad Sint-Niklaas en Bepasin.  We huldigden de nieuwe routes in met minister Weyts.

Onze leden