Over Bepasin

Bepasin staat voor Bedrijventerreinvereniging Bedrijvenparken Sint-Niklaas vzw. Het is een autonome organisatie opgericht door enkele bedrijven uit de Sint-Niklase industrieparken, met de steun van het stadsbestuur.

Als bedrijvenvereniging willen wij een meerwaarde creëren voor de aangesloten firma’s en hun ondernemers door samenwerking en overleg te stimuleren over een aantal gemeenschappelijke bekommernissen. Denk bijvoorbeeld aan een gezamenlijk parkeer- en mobiliteitsbeleid, beveiliging en bewegwijzering, afvalverwerking en groenonderhoud, groepsaankopen en andere gedeelde faciliteiten.

Door lid te worden, treed je toe tot het netwerk van de industrieparken in Sint-Niklaas en creëer je méér mogelijkheden voor je bedrijf. Vanaf dan maak je deel uit van de talloze initiatieven, zoals het ‘Ken je buur project’, en bouw je mee aan de grotere doelstelling om bedrijven en ondernemers in onze stad op een succesvolle manier blijvend te verbinden en ondersteunen.

We geloven rotsvast in de kracht van
samenwerking en gedeelde kennis

Peter Van Hoecke
CEO Van Hoecke NV

Lidmaatschap

Sluit je aan bij een sterk netwerk van ondernemers rond de industrieparken van Sint-Niklaas en geniet via je lidmaatschap van talloze voordelen:

Want samen staan we sterker!

Wist je trouwens dat een lidmaatschap 100% fiscaal aftrekbaar is en dat je als btw-plichtige de 21 % btw kan recupereren?
Als lid betaal je € 295 per jaar. Dat is inclusief de veiligheidsbijdrage voor BIN-Z.
Als sympathisant, zonder bedrijf gelegen in een industriezone in Sint-Niklaas, betaal je € 265 per jaar.

Raad van bestuur

Joris Thijs

Voorzitter

Peter Van Hoecke

Raadslid

Kelly Van Landeghem

Raadslid

Jo Vermeiren

Raadslid

Johan Cardon

Raadslid

Jan De Rudder

Raadslid

Marc Miechiels

Raadslid

Eric Van Remortel

Waarnemend lid

Roland Van Gasse

Waarnemend lid

Werkgroepen

Werkgroep infrastructuur en mobiliteit

Deze werkgroep buigt zich over de belangrijke problematiek van infrastructuur en mobiliteit. Hun doel is om in hun samenwerking bij te dragen tot een vlotte, milieu- en bedrijfsvriendelijke omgeving. Daarvoor komt deze werkgroep regelmatig samen om overleg te plegen met het stadsbestuur en de Provincie over problemen zoals de staat van het wegdek en de bermen, de doorstroming en bereikbaarheid, de nieuwe nummering in de industrieparken, de wegwerkzaamheden, nutsvoorzieningen, parkeerproblemen, zwerfvuil, enzovoort.

De leden van deze werkgroep zijn: Roland van Gasse (management Bepasin), Peter Van Hoecke (Van Hoecke NV), Edgard Van Den Berghe (Van Den Berghe NV), Joris Thijs (Confisserie Thijs), Johan Cardon (Euro Tap Rent), Wilfried Gijbels (Macben) en Eric Van Remortel (Stad Sint-Niklaas dienst Economie).

Werkgroep veiligheid en BIN-Z

In deze werkgroep worden problemen gedetecteerd op het vlak van algemene veiligheid in de bedrijvenparken en wordt gezocht naar duurzame, haalbare oplossingen voor alle partijen. Daarom versterken ook twee afgevaardigden van de politiezone van Sint-Niklaas dit team. Deze werkgroep overlegt regelmatig met het stadsbestuur en de politiediensten over onder meer de uitbouw, het onderhoud en de werking van het Zakelijk Buurt Informatienetwerk, BIN-Z. Dit netwerk ziet toe op de opvolging van verdachte activiteiten en de preventie van ongevallen, rampen, diefstallen, inbraken en overvallen.

De leden van deze werkgroep zijn: Ellen Luteijn (Van Hoecke NV), Tom en Marc Van Haute (MVH Security), Eric Van Remortel (Stad Sint-Niklaas dienst Economie), Yves Vergauwen (Lokale politie), Chris Maes (Lokale politie) en Yves De Rycke (BIN-Z).

Werkgroep ledenwerving

Deze werkgroep bestaat uit één ambassadeur per bedrijvenpark of -cluster die het eerstelijnscontact vormt tussen de collega-ondernemers in hun zone en Bepasin. Deze ambassadeurs verdedigen het belang van je lidmaatschap, houden je op de hoogte van alle nieuwigheden binnen het netwerk, zoals toekomstige groepsaankopen, en waken over hun sociaal netwerk. Alleen dankzij hun inspanningen kan Bepasin dag in dag uit talloze ondernemers ondersteunen. Hieronder kan je onze ambassadeurs leren kennen.

Werkgroep evenementen

De werkgroep evenementen wordt geleid door een groep actieve en geïnspireerde ondernemers die het zakelijk leven in beweging willen houden met een aantal leuke en leerrijke bijeenkomsten en events. Zij zoeken telkens naar de juiste mix tussen netwerken en fun. Met deze aanpak willen ze zo veel mogelijk collega’s aanzetten om samen te gaan ondernemen. Via verschillende communicatiekanalen geven deze gedreven leden Bepasin de uitstraling die het verdient als professionele netwerkvereniging.

De leden van deze werkgroep zijn: Kelly Van Landeghem (Tifre) en Jo Vermeiren (De Autospecialist).

 

Ambassadeurs

Joris Thijs

Industriepark-Noord

Dominique Martens

Industriepark-West

Jo Vermeiren

Europark-Noord

Patrick Van Baelen

Eecklaerthof + Heimolen

Wilfried Gijbels

Oostjachtpark

Tom De Vos

Europark-Oost

Peter Maris

Nobel Pelemansstr

Sophie De Meyer

Europark-Zuid

Johan Cardon

Eigenlo

Bruno Desmet

SVK

Evelien Tavernier

Europark-Zuid

Onze leden

Onze industriezones

sint-niklaas
 1. Antonius De Jonghestraat
 2. Entrepotstraat
 3. Europark-Noord
 4. Europark-Oost
 5. Europark-Zuid
 6. Industriepark-Noord
 7. Oostjachtpark
 8. Hoge Heerweg – Hoogkamerstr. – Eigenlostr.-Laarstr. – Pachtgoedstr.
 9. Industriepark-West
 10. SVK
 11. Eecklaerthof
 12. Nobels-Peelmanstr.
 13. Heihoek
 14. Heidebaan-Noord
 15. Europark-Zuid
 16. Atomiumstraat
 17. De Winningen
 18. Botermelkst. – Heimolenstr.

Bin-Z

Een betere beveiliging van de industrieparken is al langer een thema bij Bepasin. Daarom namen we het initiatief om een buurtinformatienetwerk op te starten. Op deze manier verhogen we het veiligheidsgevoel in de industrieparken, bevorderen we de sociale controle en kunnen we gerichter inspelen op verdachte gebeurtenissen.

We hebben binnen onze vereniging een aparte werkgroep veiligheid en BIN-Z. Deze wordt aangestuurd door Van Hoecke NV, MVH Security, Stad Sint-Niklaas, BIN-Z en de lokale politie.

Adres

Industriepark-Noord 4
9100 Sint-Niklaas

Social media

Contact

+32 3 710 64 66
info@bepasin.be

© Bepasin | Privacy statement

Website ontwikkeld door Brightweb