Ga naar de inhoud

Over Bepasin

Bepasin staat voor Bedrijventerreinvereniging Bedrijvenparken Sint-Niklaas vzw. Het is een autonome organisatie opgericht door enkele bedrijven uit de Sint-Niklase industrieparken, met de steun van het stadsbestuur.

Als bedrijvenvereniging willen wij een meerwaarde creëren voor de aangesloten firma’s en hun ondernemers door samenwerking en overleg te stimuleren over een aantal gemeenschappelijke bekommernissen. Denk bijvoorbeeld aan een gezamenlijk parkeer- en mobiliteitsbeleid, beveiliging en bewegwijzering, afvalverwerking en groenonderhoud, groepsaankopen en andere gedeelde faciliteiten.

Door lid te worden, treed je toe tot het netwerk van de industrieparken in Sint-Niklaas en creëer je méér mogelijkheden voor je bedrijf. Vanaf dan maak je deel uit van de talloze initiatieven, zoals het ‘Ken je buur project’, en bouw je mee aan de grotere doelstelling om bedrijven en ondernemers in onze stad op een succesvolle manier blijvend te verbinden en ondersteunen.

We geloven rotsvast in de kracht van
samenwerking en gedeelde kennis

Peter Van Hoecke
CEO Van Hoecke NV

Lidmaatschap 2024

Sluit je aan bij een sterk netwerk van ondernemers rond de industrieparken van Sint-Niklaas en geniet via je lidmaatschap van talloze voordelen:

Want samen staan we sterker!

De prijst bedraagt €330.

Wist je trouwens dat een lidmaatschap 100% fiscaal aftrekbaar is en dat je als btw-plichtige de 21 % btw kan recupereren?

 Jouw aanvraag tot lidmaatschap wordt ter goedkeuring voorgelegd aan het bestuur waarna je na de eerste volgende bestuursvergadering op de hoogte gebracht wordt van je aansluiting.

De Bepasin krant

Ontdek hier de laatste nieuwtjes van Bepasin.
Download of bekijk de krant online.

Raad van bestuur

Joris Thijs

Voorzitter

Peter Van Hoecke

Raadslid

Kelly Van Landeghem

Raadslid

Jo Vermeiren

Raadslid

Patrick Van Baelen

Raadslid

Eric Van Remortel

Waarnemend lid

Vanessa Coppens

Waarnemend lid

Werkgroepen

Werkgroep marketing

Deze werkgroep doet het beheer van de LinkedIn pagina en website van Bepasin.  Staat in voor het opmaken van nieuwsbrieven en bekijkt hoe we onze leden het beste kunnen informeren. Ze verzorgen het drukwerk en communicatie voor onze vereniging en werken nauw samen met de werkgroep evenementen. Vanuit deze werkgroep ontstaan ook nieuwe ideeën om onze marketing en events te versterken.

 

 

De leden van deze werkgroep zijn: Eric Van Remortel (Stad Sint-Niklaas dienst Economie), Steven Desmet (One Advertising), Patrick Van Baelen (XsolveIT), Nanouck Loir (VGD), Kelly Van Landeghem (Bepasin), Michel De Baer (OM Collective).

Werkgroep veiligheid en BIN-Z

In deze werkgroep worden problemen gedetecteerd op het vlak van algemene veiligheid in de bedrijvenparken en wordt gezocht naar duurzame, haalbare oplossingen voor alle partijen. Daarom versterken ook twee afgevaardigden van de politiezone van Sint-Niklaas dit team. Deze werkgroep overlegt regelmatig met het stadsbestuur en de politiediensten over onder meer de uitbouw, het onderhoud en de werking van het Zakelijk Buurt Informatienetwerk, BIN-Z. Dit netwerk ziet toe op de opvolging van verdachte activiteiten en de preventie van ongevallen, rampen, diefstallen, inbraken en overvallen.

De leden van deze werkgroep zijn: Ellen Luteijn (Van Hoecke NV), Tom Van Haute (MVH Security), Yves Vergauwen (Lokale politie), Chris Maes (Lokale politie) en Ives De Rycke (BIN-Z kontakt politie), Kris Saerens (Lokale politie), Bart De Smedt (Lokale politie).

Werkgroep ledenwerving

Deze werkgroep bestaat uit één ambassadeur per bedrijvenpark of -cluster die het eerstelijnscontact vormt tussen de collega-ondernemers in hun zone en Bepasin. Deze ambassadeurs verdedigen het belang van je lidmaatschap, houden je op de hoogte van alle nieuwigheden binnen het netwerk, zoals toekomstige groepsaankopen, en waken over hun sociaal netwerk. Alleen dankzij hun inspanningen kan Bepasin dag in dag uit talloze ondernemers ondersteunen. Hieronder kan je onze ambassadeurs leren kennen.

Werkgroep evenementen

De werkgroep evenementen wordt geleid door een groep actieve en geïnspireerde ondernemers die het zakelijk leven in beweging willen houden met een aantal leuke en leerrijke bijeenkomsten en events. Zij zoeken telkens naar de juiste mix tussen netwerken en fun. Met deze aanpak willen ze zo veel mogelijk collega’s aanzetten om samen te gaan ondernemen. Via verschillende communicatiekanalen geven deze gedreven leden Bepasin de uitstraling die het verdient als professionele netwerkvereniging.

De leden van deze werkgroep zijn: Kelly Van Landeghem (Bepasin) en Jo Vermeiren (De Autospecialist) en Nele Dullaert (Dullaert en partners).

 

Ambassadeurs

Nicolas Vandeleur

Industriepark-Noord

Dominique Martens

Industriepark-West

Jo Vermeiren

Europark-Noord

Patrick Van Baelen

Eecklaerthof + Heimolen

Wilfried Gijbels

Oostjachtpark

Tom De Vos

Europark-Oost

Peter Maris

Nobel Pelemansstr

Johan Cardon

Eigenlo

Bruno Desmet

SVK

Jamie Bellon

Atomiumstraat

Sophie De Meyer

Europark-Zuid

Evelien Tavernier

Europark-Zuid

Joris Verschueren

A. De Jonghestraat

Onze leden

Onze industriezones

sint-niklaas
 1. Antonius De Jonghestraat
 2. Entrepotstraat
 3. Europark-Noord
 4. Europark-Oost
 5. Europark-Zuid
 6. Industriepark-Noord
 7. Oostjachtpark
 8. Hoge Heerweg – Hoogkamerstr. – Eigenlostr.-Laarstr. – Pachtgoedstr.
 9. Industriepark-West
 10. SVK
 11. Eecklaerthof
 12. Nobels-Peelmanstr.
 13. Heihoek
 14. Heidebaan-Noord
 15. Europark-Zuid
 16. Atomiumstraat
 17. De Winningen
 18. Botermelkst. – Heimolenstr.

Bin-Z

Een betere beveiliging van de industrieparken is al langer een thema bij Bepasin. Daarom namen we het initiatief om een buurtinformatienetwerk op te starten. Op deze manier verhogen we het veiligheidsgevoel in de industrieparken, bevorderen we de sociale controle en kunnen we gerichter inspelen op verdachte gebeurtenissen.

We hebben binnen onze vereniging een aparte werkgroep veiligheid en BIN-Z. Deze wordt aangestuurd door Van Hoecke NV, MVH Security, Stad Sint-Niklaas, BIN-Z en de lokale politie.