Ga naar de inhoud
Home » Bedrijf in de kijker » Waarom investeren in meubelinrichting op maat de moeite loont

Waarom investeren in meubelinrichting op maat de moeite loont

Over Van Hoecke

Van Hoecke is een Belgisch familiebedrijf dat zich al sinds 1967 verdiept in de meubelindustrie. Alles begon voor hen als leverancier voor scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen op maat. Gaandeweg kwam daar ook de assemblage bij. Ondertussen hebben ze een eigen merk op de markt en draait hun zaak op volle toeren. Waar Van Hoecke naar streeft? Het leven van hun klanten gemakkelijker maken door scharnier-, klapdeuren- en ladesystemen op maat te voorzien. Iets wat niet alleen in de privésfeer, maar ook in het bedrijfsleven van pas komt.


De voordelen van meubelinrichting op maat

Of je nu een kantoor runt of een restaurant, de indeling van je werkruimte is van cruciaal belang. Kies je voor veel of weinig kastruimte? Moeten er bureaus voorzien worden en zo ja, welke indeling geef je die dan het beste? Het zijn vragen waarop het antwoord niet altijd voor de hand liggend is. Het is dan ook niet verwonderlijk als de uiteindelijk ruimte-indeling bij oplevering niet altijd strookt met je effectieve noden. Zonde van de tijd en het geld dat erin geïnvesteerd werd. Wie deze scenario’s liever vermijdt, is gebaat bij een meubelindeling op maat.

 

Krijg advies van interieurexperts

Het grote voordeel van deze aanpak? Je werkt samen met interieurexperts – en architecten. Op het einde van de rit mag je er zeker van zijn dat de voorziene werkruimte optimaal benut wordt. Ben je eigenaar van een restaurant en zoek je de perfecte keukenindeling? Of wil je jouw werknemers voorzien van een bureau met voldoende opbergruimte? Wat jouw project ook inhoudt, bij Van Hoecke wordt er meegedacht met de klant om zo het best mogelijke resultaat te verkrijgen.

Praktische ruimte-indeling

Door te kiezen voor meubelindeling op maat, ben je er zeker van dat iedere vierkante centimeter van jouw lade- en kastruimte optimaal benut wordt. Jouw kasten worden zodanig ingedeeld, dat ze perfect afgestemd zijn op hetgeen je erin wil opbergen. Kruidenpotjes, bestek, papieren documenten, een apparaat of nog iets anders? Met de juiste kast- en lade-indeling, past alles er vlot in én haal je het er zonder kopzorgen weer uit.

Ergonomisch voordelig

Naast een gegarandeerd praktische indeling, biedt een meubel- en kastindeling op maat je ook ergonomisch comfort. Door gebruik te maken van specifieke duw-, klik- of zelfs volledig geautomatiseerde systemen, openen kasten makkelijker en hoef je geen extra armkracht te gebruiken of te bukken. Verder worden kasten op maat ook zo gemaakt dat de spullen die je het vaakst nodig hebt, dicht bij jou gesitueerd zijn. Een lade helemaal onder- of bovenaan een meubel zal – afhankelijk van jouw noden – dus anders ingedeeld worden.

Bespaar op lange termijn

Wie vandaag investeert in standaardkasten, is daar op korte termijn misschien wel mee gebaat, maar op lange termijn niet. Met meubels die een op maat gemaakte indeling hebben, is dat anders. Omdat die volledig afgestemd zijn op jouw specifieke noden, geniet je er jarenlang van. Een win voor je portefeuille!

Benieuwd welke oplossingen op maat Van Hoecke jou te bieden heeft? Neem een kijkje op de website.