Sluit je aan

Contacteer ons

Heb je interesse in een lidmaatschap? Of had je nog vragen over onze industrieterreinen? We beantwoorden graag al je vragen. Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op!

Roland Van Gasse 

Operationeel manager Bepasin

+32 3 710 64 66

Kantoor

+32 475 92 80 65

GSM nummer

Contactformulier

Vragen of opmerkingen, aarzel niet ons hierover te contacteren.

Onze leden aan het woord

5/5
Joris Thijs
De Sint-Niklase ondernemingen hebben steeds goed voor eigen deur geveegd, maar samen krijgen we de hele omgeving proper. Dit is al jarenlang mijn en onze betrachting, om onze krachten te bundelen. Samen kunnen we zoveel meer. Met Bepasin kunnen we onze bedrijvenparken verder ontwikkelen als sterke motoren van de economie.

Van Hoecke NV

5/5
Jo Vermeiren
Naast het bestaande aanbod van netwerkorganisaties die vaak op Vlaams niveau gestuurd worden, vind ik de lokale verankering van Bepasin net de toegevoegde waarde. Onze bedrijvenparken zijn verspreid over het grondgebied en onze bedrijven hebben meer gemeen dat we denken, maar we weten het niet van elkaar. Bepasin speelt hier een verbindende rol.

De Autospecialist

5/5
Kelly Van Landeghem
Met ons bedrijf zijn we in 2017 naar Sint-Niklaas verhuisd. Voor ons een onbekende grote stad met verschillende industrieparken. Door ons lidmaatschap bij Bepasin, konden we ons snel lokaal verankeren. We leerden verschillende bedrijven kennen en ook de mensen daarachter. Bepasin heeft ons netwerk verruimd, een lidmaatschap is meer dan de moeite waard.

Tifre

Onze leden

Adres

Industriepark-Noord 4
9100 Sint-Niklaas

Social media

Contact

+32 3 710 64 66
info@bepasin.be

© Bepasin | Privacy statement

Website ontwikkeld door Brightweb